Blokhut, 2-persoons

Open van 15 maart t/m 31 oktober

Wil je slapen als een os? In onze voormalige stal hebben wij een blokhut gebouwd. Avontuurlijk, ruim en sfeervol. De blokhut is te huur voor twee personen voor één of meerdere nachten in de periode 15 maart tot en met 31 oktober.

In de naastgelegen authentiek ingerichte woonkamer en de jaren ’80 Bruynzeel keuken kan je je eigen ontbijt, lunch of diner klaarmaken en nuttigen. Bij mooi weer zoek je een plekje op het terras of in de bongerd. In de kapschuur bevinden zich ook de dames- en herentoiletten. De gasten van ons rustpunt en onze kleinschalige groene camping (5 plekjes) maken hier ook gebruik van. Er is een buitendouche (warm water) met uitzicht over de landerijen. Dagelijks zijn er diverse soorten koffie, thee, drankjes, verse taart/cake en biologische producten te koop. En wat dacht je van verse biologische groenten uit onze moestuin?

Voorzieningen in blokhut: 2-persoonsboxspring met Swiss Sense matras en topper, 2 nachtkastjes met lampjes, stopcontacten, tafeltje, 2 stoeltjes, spiegel, kapstok, verduisterende gordijnen, deken, brandblusser. Het bed is opgemaakt en er liggen handdoekenpakketten klaar. Koffie, thee om zelf te maken ligt in de blokhut klaar. De blokhut is niet verwarmd (bij koude nachten elektrische kachel aanwezig).

Op ons rustpunt tegen betaling verkrijgbaar: diverse soorten Hesselink bonenkoffie, diverse soorten thee, chocolademelk, jus d’orange, appelsap, ice-tea, 0 % bier, 0 % radler, zelfgebakken taart, granenkoek, cup cake, zelfgemaakte bio-yoghurt, zelfgemaakte jam, afwisselend in het seizoen biologische groenten uit onze moestuin.

Voorzieningen in woonkamer: eettafel met stoelen, verlichting, stopcontacten, spelletjes, boeken. De kapschuur waarin de woonkamer ligt is open. Neem warme kleding mee als het buiten fris is!

Voorzieningen in de keuken: stromend warm- en koud water, koelkast met vriezer, verlichting, stopcontacten, koffiezetapparaat, waterkoker, afwasmiddel en -borstel, pannen, borden, bekers, glazen, schalen, bestek, keukengerei, elektrische 2-pits kookplaat, brandblusser, bandenplakspullen, fietspomp, dames-, herentoilet, waskom.

Voorzieningen buiten: eigen parkeerterrein, landelijk terras, bongerd, biologische moestuin, buitendouche, Fietsoplaadpunt, kippenhok, kleinschalig kampeerterrein voor vijf tentjes.

Stap of trap door het coulisselandschap en ontdek de mooiste plekjes van de Achterhoek. Leuke uitjes en tips vind je op onze pagina “Beleef de Achterhoek”.

Informatie en tarief blokhut

 • per nacht: € 55,00 (inclusief parkeren & toeristenbelasting)
 • bedlinnen en handdoeken (eenmalig): € 15,00
 • Aankomst 14.00-20.30 uur, vertrek 08.30-11.00 uur
 • reserveren blokhut
 • huisdieren niet toegestaan
 • rookvrij
 • bij vertrek graag bezemschoon opleveren
 • dichtstbijzijnde supermarkt 5,0 km
 • afstand halte ov 1,0 km
 • fietsverhuur mogelijk
 • wifi aanwezig