Nieuws & Contact

MET INGANG VAN 28 SEPTEMBER 2022 ZIJN WE IN VERBAND MET WERKZAAMHEDEN GESLOTEN.

VANAF 15 MAART 2023 BENT U WEER VAN HARTE WELKOM!

De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk

Herbert Smorenburg en Jolanda Bartels

Molenweg 18 7084 AV Breedenbroek

Telefoon: 06-27011363 en 06-27163432

Email: info@delangenbrinck-eerlijkheerlijk.nl

1 april 2022 – Officiële opening van Rustpunt De Langenbrink Eerlijk Heerlijk. “Wij willen graag ons mooie plekje en onze liefde voor eerlijke en heerlijke producten delen met anderen.” Lees verder op de voorpagina van De Gelderse Post van 6 april 2022.

16 mei 2022 – Vergunningsaanvraag ingediend bij de gemeente Oude-IJsselstreek voor het realiseren van een kleinschalig kampeerterrein in onze bongerd. Gepubliceerd in De Gelderse Post van 24 mei 2022.

10 juni 2022 – Leuk stukje op de VVV site over ons plekje. Je kunt ons vinden onder het kopje Zien & Doen, Streekproducten. Wij verkopen biologische groente uit onze moestuin en plukken het vers waar je bij staat. We vinden het leuk om te vertellen wat er groeit & bloeit in onze moes- en bloementuin. Wilt u met een groep onze tuin verkennen met een rondleiding? Informeer naar de mogelijkheden.

18 juli 2022 – Besluit Burgemeester & Wethouders ontvangen waarin we vergunning hebben gekregen voor het kleinschalig kampeerterrein!

25 juli 2022 – Vanaf vandaag is reserveren op onze natuurcamping mogelijk, meer informatie onder “kamperen” op deze website.

28 augustus 2022 – In samenwerking met de organisatie van Groei & Bloei Doetinchem stellen wij op 28 augustus a.s. onze tuin en moestuin open voor de liefhebbers. Van 11.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom. De toegang is gratis. In de biologische moestuin is te zien hoe alles groeit. De oorspronkelijke zanderige bodem heeft een rijke compoststructuur gekregen. Ook in de door Harry Esselink, Tophovenier uit De Heurne, aangelegde tuin is veel te zien. Een grote variatie in groentinten en bladvormen, gecombineerd met het gebruik van verschillende materialen zorgen voor veel sfeer.
Vanuit Groei & Bloei zijn er diverse plantjes te koop. Margriet Koster is aanwezig met haar prachtige schilderijen en ansichtkaarten. Er zijn unieke cadeautjes te koop, leuk om iemand blij mee te maken of jezelf te verwennen. Tot slot is er koffie met taart verkrijgbaar op het rustpunt om nog na te genieten op het landelijke terras of in de bongerd.

Het was een zeer geslaagde dag, prachtig weer, meer dan 120 belangstellenden en veel gezelligheid. Bedankt voor ieders komst!