Nieuws & Contact

Contact

Herbert 06-27011363 en Jolanda 06-27163432

info@delangenbrinck-eerlijkheerlijk.nl

Nieuws

juni 2024 – het weiland is omgetoverd in een paradijsje, de aanplant staat weliswaar komend najaar in de planning, maar je kunt er al heerlijk doorheen wandelen, genieten van de rust, de ruimte en de natuur. Een prachtige bloemenrand, hooiruiters en sinusbeheer maken het al tot een plaatje.


Juni 2024 – In samenwerking met Lesley van Halte Bontebrug hebben we een prachtige fietsroute voor je samengesteld, die je meeneemt langs cultureel erfgoed en nostalgische plekken. Dankzij de samenwerking en bijdragen van de deelnemende ondernemers hebben we een mooie folder kunnen drukken, die je als fietser gratis kunt ophalen. Kom fietsen en geniet van de schitterende Achterhoek. We kijken ernaar uit je te zien!


mei 2024 – op 1 mei vond de eerste workshop “Etagère maken van vintage servies” plaats, gegeven door Suus Freubelt, op ons eigen plekje. Het was een groot succes! We hadden een fantastische ochtend met enthousiaste deelnemers en prachtige resultaten. Iedereen ging naar huis met een unieke etagère en een grote glimlach.


Mei 2024 – De nieuwe bell tenten staan voor je klaar en zijn met zorg luxe ingericht. Je vindt er een comfortabele boxspring voor twee personen, een kookplaatje, een koelkast, en alle keuken- en kampeerspullen die je nodig hebt. Ook zijn er heerlijke loungestoelen en een gezellig buitenzitje aanwezig. Je hoeft alleen maar aan te komen en te genieten! Geen gedoe met slepen of opzetten, alles is al geregeld. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen!


April 2024 – Wendy van Be_leef_nature is gestart met Yoga & Nature beleving op ons plekje. Een moment op de yoga mat voor me-time; een moment voor jou zelf. Tijdens de Yoga & Nature Beleving krijg je de ruimte om voelenderwijs ontspannen te bewegen, jezelf te omarmen en rust te ervaren. Oftewel er is ruimte om in jouw tempo jouw natuurlijke ritme te (her)ontdekken. Iedere maand staat er een nieuwe beleving gepland met Wendy.


April 2024 – We zijn weer van start gegaan! Na een productieve herfst en winter hebben al onze meubels een opfrisbeurt gekregen met schuren en oliën. Het interieur van het rustpunt is opnieuw ingericht en heeft nu de warme sfeer van een gezellig bruin café. Ook hebben we twee nieuwe tenten aangeschaft, die al sfeervol zijn ingericht en klaarstaan voor jou! We kijken uit naar nieuwe ontmoetingen en hopen op een stralend seizoen!


febr. 2024 – Er ontstaan nieuwe samenwerkingen en initiatieven op De Langenbrinck! Suus van Suus Freubelt houdt net als ons veel van vintage en servies. Zij start met haar eerste workshop op ons rustpunt: je eigen etagère maken. Wendy start met Yoga & Nature Beleving bij De Langenbrinck. Samen met Lesley van Halte Bontebrug zijn we bezig met leuke plannen voor de toerist die vintage, erfgoed en nostalgie wil combineren. Binnenkort meer over “Veel van Vroeger”. We nemen deel aan de leuke plannen voor “Lekker Lokaal” en het spel “De Ganzensprong”. Ik hou jullie op de hoogte!


18-19-20 januari 2024 – We zitten boordevol ideeën samen met Anna van Natuurlijk Buiten! Samen werken we aan een nieuw tuinontwerp voor ons weiland, compleet met een prachtige vijver, een weelderig voedselbos en alles om de biodiversiteit te verrijken. Het voelt echt als een avontuur om deze plannen tot leven te brengen en ons stukje natuur nog mooier te maken!


31 oktober 2023 – We hebben flink geïnvesteerd in onze blokhut! We hebben het dak en de wanden helemaal geïsoleerd met 14 cm Rockwool en vervolgens prachtig afgewerkt met douglas vellingdelen. Ook hebben we voorzetramen geplaatst en een nieuwe ondervloer met vinyl gelegd. En die warme gordijnen maken het helemaal af! Het is nu zoveel comfortabeler geworden, zowel qua warmte als geluid. We zijn ontzettend blij met het resultaat!


10 oktober 2023 – Voor het nieuwe seizoen van 2024 zijn we klaar om je te verwelkomen met iets nieuws! De Eureka, de Tureluur en de Albatros hebben hun tijd gehad en maken plaats voor twee gloednieuwe Bell-tenten. En we hebben niet bespaard op luxe, want we gaan beide tenten prachtig inrichten. Van mei tot en met september 2024 zijn ze te huur! We kunnen niet wachten om je te laten genieten van deze nieuwe ervaring. Kom langs en beleef het zelf!


1 oktober 2023 – Wat een prachtig seizoen was 2023! We zijn dankbaar voor alle mooie ontmoetingen die we hebben gehad. En we hebben goed nieuws voor wie alvast vooruit wil kijken naar seizoen 2024: je kunt nu al reserveren met vroegboekkorting! Vanaf 15 april 2024 staan onze deuren weer voor je open. We kijken ernaar uit je dan weer te verwelkomen!


30 juli 2023 – We zijn verheugd te delen dat een derde ingerichte tent, De Waard Tureluur, nu beschikbaar is op ons terrein.


18 juli 2023 – Met trots presenteren we onze tweede luxe ingerichte tent, De Waard Albatros, die vanaf vandaag online te reserveren is.


24 juni 2023 – Na onze eigen kampeervakantie op eigen terrein besloten we de tunneltent ook kompleet ingericht te verhuren. Een nieuw project als pilot afgerond: een basic ingerichte Eureka tunneltent staat nu klaar voor gasten.


15 maart 2023 – Wat een opwinding! We zijn weer geopend en kijken ernaar uit om nieuwe gezichten te ontmoeten in ons tweede seizoen. Elke dag staan de deuren wagenwijd open op “De Langenbrinck”: of je nu komt voor een ontspannen moment in ons rustpunt, een snuisterij vindt in ons winkeltje in de kapschuur, de frisse geuren opsnuift in onze moestuin, geniet van de kleurenpracht in de bloementuin, kampeert op onze groene camping of ontspant in onze sfeervolle blokhut. We heten je van harte welkom!


27 januari 2023 – We hebben geweldig nieuws! Onze sfeervolle blokhut is nu online beschikbaar voor reserveringen! Je kunt rechtstreeks via onze eigen website boeken. Ook zijn we te vinden op natuurhuisje.nl en Airbnb. Waar je ook kiest om te boeken, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een onvergetelijk verblijf!


20 januari 2023 – Wat een opwindend moment! De eerste preview van onze blokhut is nu online beschikbaar. Wil je de primeur hebben en als eerste een bijzondere overnachting ervaren? Je kunt nu al reserveren voor een heerlijk verblijf voor 2 personen, geldig in de periode van 15 maart tot 31 oktober. Grijp deze kans en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur op De Langenbrinck!


20 december 2022 – We hebben zojuist het besluit van Burgemeester & Wethouders ontvangen, waarin we een vergunning hebben gekregen voor kamperen in ons weiland waar we de prachtige struweelhagen hebben geplant. Hier hebben we maar liefst 5 mooie plekken gecreëerd voor tentliefhebbers! Helaas zijn caravans, campers en vouwwagens niet toegestaan, maar voor liefhebbers van het kamperen onder de sterren is dit een perfecte kans om te genieten van de rust en schoonheid van ons terrein.


01 december 2022 – Wat een spannende ontwikkeling! De realisatie van onze blokhut, gelegen in de voormalige stal van onze kapschuur, is officieel van start gegaan. Als onderdeel van onze camping bieden we binnenkort ook de mogelijkheid om te overnachten in deze knusse blokhut. De eerste palen zijn gezet en we kijken uit naar de afronding van dit project. Straks kun je hier genieten van een heerlijke nachtrust, midden in de natuur. Kom en ervaar het zelf, slapen als een os!


19 november 2022 – We zijn druk bezig met het afzetten, meten en voorbereiden van een stuk weiland voor de aanplant van in totaal 130 meter struweelhaag en enkele solitaire bomen. Dit betekent dat er binnenkort een prachtige groene omgeving ontstaat waarin je landelijk kunt kamperen, omringd door natuur en met een fantastisch uitzicht. We kijken er enorm naar uit om deze nieuwe plek te creëren en onze gasten te verwelkomen voor een unieke ervaring!


28 september 2022 – Helaas moeten wij vanaf 28 september 2022 ons rustpunt tijdelijk sluiten vanwege werkzaamheden waarbij water en elektra moeten worden afgesloten. We zijn druk bezig met uitbreidingen, waaronder de realisatie van een “nieuwe” extra keuken voor onze campinggasten in de kapschuur. Deze keuken, afkomstig uit de jaren 80 en gered uit een slooppand in Zieuwent, krijgt bij ons een tweede leven. Daarnaast hebben we plannen om een blokhut te creëren in de kapschuur, waar gasten kunnen genieten van eerlijk heerlijk overnachten in een voormalige varkensstal. We kijken ernaar uit om u weer te verwelkomen in het voorjaar van 2023, waarbij we bij mooi weer vanaf 15 maart weer open zullen zijn.


28 augustus 2022 – Wat een fantastische dag was het op 28 augustus! In samenwerking met de organisatie van Groei & Bloei Doetinchem openden we vol trots onze tuin en moestuin voor alle liefhebbers. Van 11.00 tot 17.00 uur kon iedereen vrij binnenlopen en genieten. En genoten hebben we zeker!

In de biologische moestuin was het een lust voor het oog om te zien hoe alles groeit en bloeit. De oorspronkelijk zanderige bodem is nu rijk aan compost, wat zorgt voor prachtige groei. Ook in de tuin, aangelegd door Harry Esselink, Tophovenier uit De Heurne, was er veel te bewonderen. De variatie in groentinten en bladvormen, gecombineerd met diverse materialen, bracht een bijzondere sfeer tot leven.

Groei & Bloei had verschillende plantjes te koop, en Margriet Koster verraste ons met haar prachtige schilderijen en ansichtkaarten. Er waren ook unieke cadeautjes verkrijgbaar, perfect om iemand te verrassen of jezelf te verwennen. En natuurlijk was er koffie met taart verkrijgbaar op ons rustpunt, zodat iedereen nog even kon nagenieten op het landelijke terras of in de bongerd.

We willen iedereen bedanken voor hun komst, met meer dan 120 belangstellenden was deze dag een groot succes. Tot de volgende keer!


18 juli 2022 – We hebben het besluit van Burgemeester & Wethouders ontvangen en we hebben groen licht gekregen voor ons kleinschalige kampeerterrein. Dit betekent dat we onze plannen kunnen realiseren en dat we binnenkort tentliefhebbers kunnen verwelkomen op ons prachtige terrein. We zijn ontzettend blij en dankbaar voor deze vergunning. Het wordt een plek waar mensen kunnen genieten van rust, ruimte en natuur. We kunnen niet wachten om onze eerste gasten te verwelkomen en ze een onvergetelijke ervaring te bieden!

25 juli 2022 – Wat fantastisch nieuws! Vanaf vandaag kunnen kampeerliefhebbers reserveren voor een verblijf op onze prachtige natuurcamping. Je kunt alle details en informatie vinden onder het kopje “kamperen” op onze website. We kijken er enorm naar uit om gasten te verwelkomen en ze een onvergetelijke ervaring te bieden te midden van de natuur. Aarzel niet om een plekje te reserveren en jezelf te verzekeren van een heerlijk verblijf op onze camping!


10 juni 2022 – Leuk stukje op de VVV site over ons plekje. Je kunt ons vinden onder het kopje Zien & Doen, Streekproducten. Bij ons kun je genieten van biologische groenten rechtstreeks uit onze moestuin, vers geplukt waar je bij staat. We delen graag onze kennis over wat er groeit en bloeit in onze moes- en bloementuin. Wil je met een groep onze tuin verkennen en meer te weten komen over onze planten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van een rondleiding. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en onze passie voor natuur en tuinieren met je te delen!


16 mei 2022 – Wat spannend! We hebben zojuist de vergunningsaanvraag ingediend bij de gemeente Oude-IJsselstreek voor ons kleinschalige kampeerterrein in de bongerd. We kijken uit naar de mogelijkheid om mensen te verwelkomen op deze prachtige plek en ze te laten genieten van de rust en schoonheid van de natuur om ons heen. Hopelijk krijgen we snel groen licht! Gepubliceerd in De Gelderse Post van 24 mei 2022.


1 april 2022 – Officiële opening van Rustpunt De Langenbrink Eerlijk Heerlijk. “Wij willen graag ons mooie plekje en onze liefde voor eerlijke en heerlijke producten delen met anderen.” Lees verder op de voorpagina van De Gelderse Post van 6 april 2022.