Nieuws & Contact

Open van 15 maart t/m 31 oktober.

De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk

Herbert Smorenburg en Jolanda Bartels

Molenweg 18 7084 AV Breedenbroek

Telefoon: 06-27011363 en 06-27163432

Email: info@delangenbrinck-eerlijkheerlijk.nl

Eerlijk Heerlijk Nieuws:


29 maart 2023 – Leuk nieuws: je kunt onze camping nu ook vinden via de SVR (Stichting Vrije Recreatie). Rust, ruimte en natuur: dát ervaart u op een kleinschalige camping op het platteland. Geniet van de boerengastvrijheid op één van de 2000 aangesloten campings in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Tsjechië én andere landen in Europa en daarbuiten. Word nu donateur en kampeer direct tegen voordelig SVR tarief! Zaterdag 1 april doen we mee aan de Open Campingdag 13.00-17.00, welkom!


15 maart 2023 – We zijn weer geopend! Benieuwd wie we allemaal in ons tweede seizoen gaan ontmoeten. Iedere dag bent u weer van harte welkom om te genieten op “De Langenbrinck”: het rustpunt, het winkeltje in de kapschuur, de moestuin, de bloementuin, de groene camping en onze sfeervolle blokhut.


27 januari 2023 – Blokhut De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk is online: Reserveer via onze eigen website! Op natuurhuisje.nl en op Airbnb zijn we ook te vinden.


20 januari 2023 – De eerste preview van de blokhut gaat online. Je kunt al reserveren voor een bijzondere overnachting (2 personen, te reserveren in de periode 15 maart t/m 31 oktober).


20 december 2022 – Besluit Burgemeester & Wethouders ontvangen waarin we extra vergunning hebben gekregen voor kamperen in ons weiland waar de struweelhagen geplant zijn. We hebben 5 mooie plekken gecreëerd voor tentliefhebbers! Caravans, campers, vouwwagens zijn niet toegestaan.


01 december 2022 – start realisatie blokhut in de voormalige stal van onze kapschuur: als onderdeel van de camping kan je bij De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk ook gebruikmaken van de blokhut om te overnachten. De eerste palen zijn gezet. Dat wordt straks slapen als een os!


19 november 2022 – Een update van De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk: wij zijn een stuk van het weiland aan het afzetten, meten en vrezen voor de aanplant van in totaal 130 meter struweelhaag en een paar solitaire bomen. Dat wordt landelijk kamperen in het groen met fantastisch uitzicht.


28 september 2022 – In verband met werkzaamheden aan ons rustpunt waarvoor het water en elektra afgesloten moeten worden zijn we vanaf 28 september 2022 gesloten. Wij werken aan uitbreiding en realiseren een “nieuwe” extra keuken voor de campinggasten in de kapschuur. Deze keuken dateert uit de jaren 80 en komt uit een slooppand in Zieuwent. Wij geven deze vintage keuken graag een tweede kans. Ook hebben we plannen om een blokhut in de kapschuur te realiseren. Eerlijk Heerlijk overnachten in een voormalige varkensstal. Wij zien u graag weer in het voorjaar 2023 op ons vernieuwde rustpunt. Bij mooi weer zijn we vanaf 15 maart weer open.


28 augustus 2022 – In samenwerking met de organisatie van Groei & Bloei Doetinchem stellen wij op 28 augustus a.s. onze tuin en moestuin open voor de liefhebbers. Van 11.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom. De toegang is gratis. In de biologische moestuin is te zien hoe alles groeit. De oorspronkelijke zanderige bodem heeft een rijke compoststructuur gekregen. Ook in de door Harry Esselink, Tophovenier uit De Heurne, aangelegde tuin is veel te zien. Een grote variatie in groentinten en bladvormen, gecombineerd met het gebruik van verschillende materialen zorgen voor veel sfeer.
Vanuit Groei & Bloei zijn er diverse plantjes te koop. Margriet Koster is aanwezig met haar prachtige schilderijen en ansichtkaarten. Er zijn unieke cadeautjes te koop, leuk om iemand blij mee te maken of jezelf te verwennen. Tot slot is er koffie met taart verkrijgbaar op het rustpunt om nog na te genieten op het landelijke terras of in de bongerd.

Het was een zeer geslaagde dag, prachtig weer, meer dan 120 belangstellenden en veel gezelligheid. Bedankt voor ieders komst!


18 juli 2022 – Besluit Burgemeester & Wethouders ontvangen waarin we vergunning hebben gekregen voor het kleinschalig kampeerterrein!

25 juli 2022 – Vanaf vandaag is reserveren op onze natuurcamping mogelijk, meer informatie onder “kamperen” op deze website.


10 juni 2022 – Leuk stukje op de VVV site over ons plekje. Je kunt ons vinden onder het kopje Zien & Doen, Streekproducten. Wij verkopen biologische groente uit onze moestuin en plukken het vers waar je bij staat. We vinden het leuk om te vertellen wat er groeit & bloeit in onze moes- en bloementuin. Wilt u met een groep onze tuin verkennen met een rondleiding? Informeer naar de mogelijkheden.


16 mei 2022 – Vergunningsaanvraag ingediend bij de gemeente Oude-IJsselstreek voor het realiseren van een kleinschalig kampeerterrein in onze bongerd. Gepubliceerd in De Gelderse Post van 24 mei 2022.


1 april 2022 – Officiële opening van Rustpunt De Langenbrink Eerlijk Heerlijk. “Wij willen graag ons mooie plekje en onze liefde voor eerlijke en heerlijke producten delen met anderen.” Lees verder op de voorpagina van De Gelderse Post van 6 april 2022.