Reserveren

Blokhut en camping zijn te reserveren van 15 april t/m 30 september.

De ingerichte tenten zijn te reserveren van 17 mei tot 2 september.

U kunt direct reserveren via de volgende verhuursites, u bent dan zeker van uw plek op specifieke datum/data. Via deze sites kunt u ook de beschikbaarheid checken. Door uw boeking verklaart u akkoord te gaan en bekend te zijn met onze algemene voorwaarden.

Airbnb blokhut, Airbnb Tureluur, Airbnb Luxe Tipitent 1, Airbnb Luxe Tipitent 2

Natuurhuisje blokhut, Natuurhuisje Tureluur, Natuurhuisje Luxe Tipitent 1, Natuurhuisje Luxe Tipitent 2

Wil je liever persoonlijk contact, vul dan onderstaand formulier in:

  Betaalmethode

  Bij reserveringen via onze website ontvangt u vooraf een betaalverzoek per WhatsApp.

  Annuleren

  Annuleringen van reserveringen via onze website binnen 24 uur zijn kosteloos, daarna zijn er in de meeste gevallen kosten aan verbonden. Het moment dat je mailt of belt wordt gezien als het moment van annuleren en daarop worden de onderstaande annuleringsvoorwaarden voor gehanteerd. Wij hanteren de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering binnen 24 uur na boeken heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag.
  • Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom.
  • Bij annulering vanaf de 42ste tot de 28ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van de reissom.
  • Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de 7de dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom.
  • Bij annulering vanaf de 7de dag voor aanvang van het verblijf tot de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.

  Wilt u een fiets huren tijdens uw verblijf dan kunt u contact opnemen met Harm Takke in Dinxperlo. Zij bezorgen dan uw fiets bij ons aan huis en halen die weer op.