Ingerichte Tipi Tenten, 2 persoons

Wat een luxe! Geen gesleep, geen gedoe met opzetten, meteen in de relax-stand! Deze ingerichte tipi tent staat al op jou te wachten en is bestemd voor 2 personen. Neem ook je vrienden mee, want er staan 2 van deze prachtige tipi’s op onze kleinschalige, ruime minicamping. Deze luxe ingerichte tenten zijn te huur in het jaar 2024 van 17 mei tot 2 september.

Onze camping bevindt zich in het coulisselandschap van de Achterhoek, in het buitengebied van Breedenbroek met uitzicht over de landerijen. De camping is kleinschalig en ruim, rondom in het groen en alleen tenten kunnen hier terecht. Geen campers, geen caravans of vouwwagens, tents en adults only. Er zijn grote plekken beschikbaar voor maximaal vijf tenten.

We hebben voor het jaar 2024 twee van deze nieuwe tipi’s aangeschaft. In 2023 hadden we een nostalgische, tweedekans Albatros staan. Helaas was deze tent aan vervanging toe. We hebben nog geen foto’s van de ingerichte tipi’s, maar deze is gelijk aan de inrichting van de Albatrostent, met dezelfde luxe uitstraling, zoals je hieronder kunt bekijken.

In de tent staat een kastje met allerlei kook- en kampeerspullen, er is voldoende ruimte om te koken op de aangesloten tweepits gaskookplaat. Er is een campingkoelkast en filterkoffiezetapparaat om te gebruiken. Je kunt hier heerlijk relaxen in de loungestoelen. Er staat een verlaagde boxspring (160 x 200) opgemaakt voor je klaar en er liggen handdoeken en een keukenpakket. Ook buiten kun je heerlijk zitten om van de natuur te genieten.

Informatie & tarief:

aantal personenlaagseizoen (overige data)hoogseizoen (Pinksteren, juli en augustus)
midweek (ma – vr) (4 N) (2 personen)€ 300,00€ 320,00
Lang weekend (vr-ma) (3 N) (2 personen)€ 235,00€ 250,00
Hele week (aankomst op ma of vr) (2 personen)€ 495,00€ 530,00
Genoemde prijzen zijn incl. bedlinnnen, keukenpakket, handdoeken en schoonmaakkosten, toeristenbelasting en milieuheffing
  • Reserveringen alleen voor midweek, lang weekend of hele week (aankomstdagen maandag en vrijdag)
  • vroegboekkortingen (boekingen 1 maand voor aankomstdatum of eerder): weekverblijf: 20 % en midweek: 10 %
  • huisdieren niet toegestaan
  • 100 % ROOKVRIJ (binnen en buiten)
  • adults only
  • Sanitair en gedeelde voorzieningen
  • Algemene voorwaarden
  • reserveren

Reviews van gasten van onze ingerichte tent

Jullie maken er een paradijsje van. Als alles goed is wordt het alleen maar mooier. De tent is compleet! Goed geslapen. En, wat is het mooi schoon! Heel veel succes in de toekomst. Rob & Ellen.

Last minute een nachtje geboekt in verband met een bezoek aan de zwarte cross. Maar wat heeft dit verblijf ons verbaasd. Heerlijk geslapen in de ingerichte tent. De Bedden waren echt heel fijn en we zijn dan ook zo lang mogelijk blijven liggen. Fijne rustige plek midden in de natuur. Hele aardige gastvrouw die ons geholpen heeft en ons deze bijzondere plek heeft laten zien. Ondanks het korte verblijf hebben wij genoten. Ik houd niet van kamperen, maar hier zou ik het makkelijk een week volhouden. Larissa