Rustpunt

MET INGANG VAN 28 SEPTEMBER 2022 ZIJN WE IN VERBAND MET WERKZAAMHEDEN GESLOTEN.

VANAF 15 MAART 2023 BENT U WEER VAN HARTE WELKOM!

Fietsers, wandelaars en voorbijgangers, welkom op ons rustpunt

Locatie: Achterhoekse coulisselandschap, nabij Keizersbeek en Kempermolen in Sinderen (buitengebied Breedenbroek), Molenweg 18 – 7084 AV Breedenbroek.

Koffie, thee, limonade met eerlijke heerlijke lekkernijen.

Landelijk buitenterras met diverse zitjes.

Kapschuur: kleine keuken, dames- en herentoilet, tafel met stoelen.

Fietsoplaadpunt, bandenplakspullen en fietspomp.

Diverse producten uit eigen tuin of de buurt.

Kleine woonaccessoires.

Komt u met een groep dan graag één dag tevoren een belletje dan zorgen wij voor voldoende zelfgebakken taart.

Openingstijden iedere dag van 08.30-20.30 uur. NU GESLOTEN.

De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk

Welkom op woonboerderij “De Langenbrinck”, geniet van dit prachtige plekje in de Achterhoek. Toegang over oprit met haagbeuken, het hekje van gesnoeide takken door naast het groene hek met oude wielen. Je vindt hier een fraai aangelegde Harry Esselink tuin, een grote moestuin en een gezellig terras met landelijke uitstraling. In de kapschuur vind je een kleine keuken, dames- en herentoiletten en zitgelegenheid. Handig om te schuilen.

Alles staat klaar voor het maken van je eigen verse koffie, thee of limonade. In de koelkast vind je er zelfgebakken taart uit onze keuken bij. Geniet bij warm weer van een vruchtensap, ice-tea, 0 %-tje of ijsje. Wij verkopen afwisselend producten en/of groenten, die we zelf telen of maken van lokale ingrediënten. Het maken van brood, taart en biologische yoghurt is onze passie. In het kippenhok scharrelen Wyandotjes en Amrock kippen en een haan. En kijk… daartussen twee Hollander konijntjes. Strijk neer, geniet van je drankje met lekkers en de omgeving! Ook wielrenners, voor dag en dauw onderweg, zijn welkom.

Disclaimer

De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen of schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit uw bezoek.