Moodboard maken

Workshop Moodboard maken

Door: Jolanda van De Langenbrinck Vastgoedstyling

Je maakt kennis met de verschillende woonstijlen. Nadenken over nieuwe items, kleurencombinaties, woonstijlen, accessoires en materialen mixen. Daar gaan we mee aan de slag! We creëren je eigen moodboard. Kom naar deze leuke inspirerende en gezellige workshop op De Langenbrinck. Leuk om te doen met vriendinnen, zussen of collega’s.

Hoe gaan we te werk?

Naast inspiratie en tips ga jezelf aan de slag met het maken van een moodboard. Er liggen stapels woontijdschriften, stukjes behang en kleurstalen, maar je mag ook eigen knipsels meenemen. Neem ook een plattegrond en foto’s mee van de ruimte waarmee je aan de slag wilt gaan. Ontdek hoe je verschillende stijlen kan combineren. Er wordt gewerkt aan een mooie compositie van kleuren, materialen en objecten. Het resultaat van de workshop, je eigen moodboard neem je mee naar huis. Deze kan je gebruiken als basis bij de voorbereiding voor een “ander” interieur. Het moodboard geeft een duidelijk beeld als je naar een woonwinkel gaat, zo zien ze gelijk wat je bedoelt.

Tussen alle stappen door genieten jullie van koffie, thee en zelfgemaakte taart!

Waar?

De workshop wordt gegeven op De Langenbrinck, Molenweg 18 in Breedenbroek. Een sfeervolle locatie met landelijk terras, een opgeknapte kapschuur vol vintage stukken en leuke zitjes.

Wanneer?

Woensdag 18 september 2024 van 10.00-12.30 uur.

Wat kost het?

De kosten zijn € 37,50 p.p. inclusief materialen, koffie, thee en zelfgemaakte taart.

Hoe geef ik me op?
Zin om samen aan de slag te gaan? Stuur dan een e-mail naar info@delangenbrinck-eerlijkheerlijk.nl. De maximale groepsgrootte is 8 personen. De workshop gaat door vanaf 5 aanmeldingen. Je wordt hierover uiterlijk één week van tevoren geïnformeerd.

Over Jolanda
Naast haar werkzaamheden bij De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk heeft Jolanda als styliste een eigen bedrijf: De Langenbrinck Vastgoedstyling. Woningen stylen, schilderen, meubels opknappen doet zij met plezier.

Waar vind ik meer info?
Je vindt De Langenbrinck Vastgoedstyling: op Instagram via @delangenbrinck.vastgoedstyling en op Facebook via delangenbrinckvastgoedstyling