Rondleiding

Biologische moestuin

Op De Langenbrinck hebben wij een grote moestuin aangelegd met rondom wilde bloemen. De oorspronkelijke zanderige bodem heeft nu een rijke compoststructuur. Wij telen alles op biologische wijze en zijn milieuvriendelijk voor onze tuin. Wij leven het hele jaar door van eigen fruit en groenten. Wij vertellen u graag wat er groeit en bloeit. Als het oogsttijd is zijn er verschillende producten van het land te koop. Wij plukken het vers waar u bij staat.

Rondleiding

Wilt u met een groep (min. 8 personen, max. 15 personen) een rondleiding door onze moestuin en de door Harry Esselink aangelegde bloementuin? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. De rondleiding duurt ongeveer 1 uur. Na de rondleiding sluiten we uiteraard af met koffie, thee of wat fris met eerlijk heerlijke taart. U kunt op ons terras of in de bongerd lekker napraten en rondsnuffelen in onze kapschuur met unieke woonaccessoires en eerlijk heerlijke producten. Prijs rondleiding is €.12,50 per persoon (inclusief de koffie en taart).

    Disclaimer

    Deelnemen aan de rondleiding gebeurt op eigen risico. De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen of schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met deelname aan de activiteit.