Rondleiding

Huisdieren niet toegestaan

100 % ROOKVRIJ (binnen en buiten)

Biologische moestuin

Op De Langenbrinck hebben we met veel liefde en zorg een grote moestuin aangelegd, omringd door wilde bloemen die de omgeving verrijken. Vanaf de oorspronkelijke zanderige bodem hebben we een rijke compoststructuur gecreëerd. Alles wat we telen, doen we op biologische wijze, met veel respect voor het milieu. Het hele jaar door genieten we van onze eigen verse fruit en groenten. We vertellen je graag meer over wat er groeit en bloeit in onze tuin. En als het oogsttijd is, kun je bij ons verschillende producten rechtstreeks van het land kopen. We plukken ze vers voor je waar je bij staat.

Rondleiding

Wil je met een groep (minimaal 8 personen, maximaal 15 personen) onze moestuin en de prachtige bloementuin ontworpen door Harry Esselink ontdekken? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op. Tijdens de rondleiding van ongeveer 1 uur laten we je alle bijzonderheden zien. En na afloop sluiten we natuurlijk af met een heerlijk kopje koffie, thee of een verfrissend drankje, vergezeld van eerlijk heerlijke taart. Op ons terras of in de bongerd kun je gezellig napraten en rondsnuffelen in onze kapschuur vol unieke woonaccessoires en lekkernijen. De prijs voor de rondleiding bedraagt €12,50 per persoon, inclusief koffie en taart.

    Disclaimer

    We kijken ernaar uit om je te verwelkomen tijdens onze rondleiding, maar we willen je erop wijzen dat deelname aan de activiteit op eigen risico is. De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen of schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met deelname aan de rondleiding.