Interieurstyling

Interieurstyling, kleuradvies.

Ik sta klaar om je te adviseren over de inrichting en styling van je huis, vakantiehuisje of bed & breakfast. Vaak kunnen kleine veranderingen al zorgen voor een geheel nieuwe uitstraling. Mijn streven is om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden.

Elke woning en elke wens is uniek. Heb je behoefte aan kleur- of stylingsadvies? Of wil je weten hoe je de ruimte het beste kunt indelen? Ik lever een op maat gemaakt plan en persoonlijk interieuradvies. Samen gaan we aan de slag om jouw woonwensen te realiseren, met een prachtig eindresultaat als beloning!

Op zoek naar meer sfeer in huis en tegelijkertijd duurzaam bezig zijn? Dat is makkelijk te realiseren door het hergebruiken van spullen. Van vintage tot tweedehands, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maak tweedehands je eerste keus! Ik moedig het hergebruik van prachtige vondsten aan en deel graag mijn tips met jou.

Een verandering in het interieur betekent niet dat je al je meubels moet vervangen. Mijn streven is om zoveel mogelijk gebruik te maken van de meubels en spullen die al aanwezig zijn. Vaak bereik je meer door ze op een andere manier te plaatsen of te combineren. En met een nieuw likje verf transformeert de uitstraling van je huis ook meteen!

Zie je op tegen het schilderen van een muur? Geen zorgen, ook dat kan ik voor je regelen.

Tarieven vastgoedstyling, interieurstyling en opruimen:

Mijn uurtarief voor advisering, winkelen, styling en reistijd bedraagt € 55,00 per uur (vrijgesteld van BTW).

Reiskosten worden in rekening gebracht tegen een tarief van € 0,23 per gereden kilometer. Mijn adres is Molenweg 18 in Breedenbroek.