Vintage

Ontdek de charme van restyled meubels en vintage woonaccessoires!

Maak tweedehands jouw eerste keuze! Van vintage tot tweedehands, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk moedigen we het hergebruik van prachtige vondsten aan. Op het rustpunt zijn een aantal van deze items zelfs te koop. Vraag er gerust naar! Ik ben benieuwd naar de schatten die jij al in huis hebt met een tweede leven.

In deze omgeving zijn er tal van leuke vintage winkeltjes te vinden. Check hun openingstijden online en ga op ontdekkingstocht!

De Keerkring, Varsseveld

Dorcas, Aalten en Doetinchem

Stichting Aktief, Gendringen, Winterswijk en Doetinchem

Brocante Kringloop De Opslag, Doetinchem

Stichting Minimanna, Ulft en Winterswijk

Kringloop S.A.M.,  Terborg

Appel en Ei, kleding, Doetinchem

Bohero, Borculo

’t Hergebruikertje, Lichtenvoorde

Lyfstyl 2nd kleding & accessoires, Lichtenvoorde

Natuurlijk, ik kan je zeker wat inspiratie geven! Hier zijn een paar ideeën van wat je kunt bereiken met het opknappen van tweedehands meubeltjes:

  1. Upcycling van een oude dressoir: Geef een oud dressoir een nieuwe look door het te schuren en te verven in een frisse kleur die past bij jouw interieur. Voeg nieuwe handgrepen toe voor een eigentijdse uitstraling.
  2. Vintage stoelen opknappen: Schuur oude houten stoelen op en geef ze een nieuw leven met een nieuwe laklaag. Je kunt ook de zittingen herstofferen met een stof die past bij je stijl.
  3. Oude kast omtoveren tot een eyecatcher: Geef een saaie oude kast een make-over door hem te verven in een opvallende kleur of door behang toe te voegen aan de binnenkant van de deuren voor een speels effect.
  4. Restylen van een bijzettafeltje: Schuur een oud bijzettafeltje op en geef het een nieuwe look met een laagje verf of beits. Voeg eventueel een stencil of patroon toe voor een uniek accent.
  5. DIY wandplanken van oude planken: Gebruik oude planken of houten kisten om zelf wandplanken te maken. Schuur ze op en geef ze een nieuwe kleur voordat je ze aan de muur bevestigt voor extra opbergruimte met een vintage uitstraling.

Laat je creativiteit de vrije loop en transformeer oude meubels tot unieke pronkstukken voor jouw huis!