Vastgoedstyling

Vastgoedstyling en stylingsadvies bij verkoop en verhuur van je woning.

Ga je je huis verkopen of verhuren? Denk aan een goede eerste indruk. Die kans krijg je maar één keer! Met vastgoedstyling vergroot je de verkoopkansen voor jouw woning. Aantrekkelijke foto’s, de juiste inzichten en tips helpen hierbij. Iedere kijker is een potentiële koper en een breed publiek versterkt je onderhandelingspositie. Gevolg: een snellere verkoop tegen de beste prijs. Benut deze kans! Ik ben gecertificeerd vastgoedstyliste en gespecialiseerd in woningpresentaties met een optimaal resultaat op Funda. Ik ga voor een maximale opbrengst van jouw woning. Ik ben werkzaam in de Achterhoek (Gelderland).

Vaak ben je al geholpen met een stylingadvies van 1,5 uur. Ik loop dan samen met je door elke ruimte in jouw huis, en ook de tuin, om per vertrek te bespreken wat er nog nodig is. Alles overzichtelijk in een lijst waarmee je zelf aan de slag gaat. Uiteraard help ik je ook graag met het zetten van de puntjes op de i, meestal op de dag dat de fotograaf je woning komt fotograferen.

Het kan ook zijn dat de belangstelling voor jouw huis tegenvalt en jouw makelaar een (flinke) prijsverlaging adviseert. MAAR….
heb je nog eens kritisch naar de presentatie van jouw woning gekeken?
– komt de sfeer van jouw woning optimaal tot zijn recht?
– straalt het geheel licht en ruimte, maar ook huiselijkheid uit?
– laat de fotoreportage al deze elementen goed zien?
Zomaar een aantal vragen die je helpen nog eens kritisch naar jouw woningpresentatie te kijken.
Zijn er vragen met ‘nee’ beantwoord? Het is niet te laat om dit aan te pakken! Een prijsverlaging kan altijd nog!

Werkwijze vastgoedstyling

  1. Kennismaking & adviesgesprek. Samen gaan we de woning door. Wat is er nodig om jouw woning verkoopklaar te maken? Wat kan jij zelf al doen? Denk hierbij aan opruimen, schoonmaken of een muur schilderen.
  2. Plan voor aankleding en styling. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van jouw meubels en accessoires. Aan te vullen met accessoires, die ik speciaal voor jouw huis aanschaf of meebreng. Deze accessoires worden jouw eigendom en blijven in de woning tijdens de bezichtigingen.

Tarieven vastgoedstyling, interieurstyling en opruimen:

  • Uurtarief (advisering, styling, reistijd) € 55,00 per uur.
  • Reiskosten € 0,21 per gereden km (Molenweg 18 Breedenbroek).