Vastgoedstyling

Vastgoedstyling en stylingsadvies bij verkoop en verhuur van je woning.

Ga je je huis verkopen of verhuren? Denk aan een goede eerste indruk. Die kans krijg je maar één keer!

Vaak ben je al geholpen met een stylingadvies van 1,5 uur. Dat kan telefonisch naar aanleiding van foto’s die je me toestuurt. Per vertrek bespreken we wat er nog nodig is, hiermee ga je zelf aan de slag. Ik volg het proces en kan je tussendoor ook sturen als dat nodig is. Uiteraard help ik je ook graag met het zetten van de puntjes op de i, voordat de fotograaf je woning komt fotograferen.

Met vastgoedstyling vergroot je de verkoopkansen voor jouw woning. Aantrekkelijke foto’s, de juiste inzichten en tips helpen hierbij. Iedere kijker is een potentiële koper en een breed publiek versterkt je onderhandelingspositie. Gevolg: een snellere verkoop tegen de beste prijs. Benut daarom deze kans! 

Het kan ook zijn dat de belangstelling voor jouw huis tegenvalt en jouw makelaar een (flinke) prijsverlaging adviseert. MAAR….
heb je nog eens kritisch naar de presentatie van jouw woning gekeken?
– komt de sfeer van jouw woning optimaal tot zijn recht?
– straalt het geheel licht en ruimte, maar ook huiselijkheid uit?
– laat de fotoreportage al deze elementen goed zien?
Zomaar een aantal vragen die je helpen nog eens kritisch naar jouw woningpresentatie te kijken.
Zijn er vragen met ‘nee’ beantwoord? Het is niet te laat om dit aan te pakken! Een prijsverlaging kan altijd nog!

Werkwijze vastgoedstyling

  1. Telefonisch kennismaking & adviesgesprek. Samen “lopen” we naar aanleiding van de door jou gestuurde foto’s de woning door. Wat is er nodig om jouw woning verkoopklaar te maken? Tijdens het gesprek maak je aantekeningen wat jij zelf allemaal kan doen om een goede presentatie te bereiken. Denk hierbij aan opruimen, meubels schuiven, persoonlijke spullen inpakken.
  2. Plan voor aankleding en styling. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van jouw meubels en accessoires. Eventueel zijn er aanvullende accessoires nodig. Dit komt in het gesprek ter sprake. Deze accessoires worden jouw eigendom en blijven in de woning tijdens de bezichtigingen.

Tarieven vastgoedstyling, interieurstyling en opruimen:

  • Uurtarief (advisering, styling, shopping, reistijd) € 55,00 per uur (vrijgesteld van BTW)
  • Reiskosten € 0,23 per gereden km (Molenweg 18 Breedenbroek).