Styling

Veel gasten van De Langenbrinck zijn verrast door de sfeervolle inrichting op het rustpunt, in de blokhut, de ingerichte tenten en op het landelijke terras. De inrichting en styling is het werk van Jolanda, zij is interieurstyliste. Ook jij kan van haar diensten gebruikmaken!

De Langenbrinck Vastgoedstyling:

  • Interieurstyling, kleuradvies;
  • Vastgoedstyling en stylingsadvies bij verkoop en verhuur van je woning;
  • Opruimen;
  • Portfolio.

Interieurstyling, kleuradvies.

Ik geef je graag advies over de inrichting en styling van je woning, vakantiehuisje of bed & breakfast. Je kunt al vaak met het aanpakken van kleine dingen een hele nieuwe uitstraling krijgen. Mijn doel is de kosten voor jou laag te houden. Iedere woning en iedere woonwens is uniek. Wil je kleur- of stylingsadvies? Of wil je weten hoe je de ruimte het beste indeelt? Jij krijgt een op maat gemaakt plan en persoonlijk interieuradvies. Samen gaan we aan de slag om jouw woonwensen te ontdekken. Met een mooi eindresultaat!

Meer sfeer en ook nog eens duurzaam bezig zijn? Dat kan supersimpel door het hergebruiken van spullen. Van vintage tot tweedehands, de mogelijkheden zijn oneindig. Maak tweedehands je eerste keus! Ik stimuleer het hergebruik van mooie vondsten en geef je graag tips. (bekijk ook eens mijn webshop) Een verandering in interieur hoeft niet te betekenen dat je al je meubels moet vervangen. Het streven is om zoveel mogelijk gebruik te maken van de aanwezige meubels en spullen. Vaak bereik je meer door ze net iets anders neer te zetten, ze net iets anders te combineren. Met een nieuw kleurtje in huis verandert de rest ook qua uitstraling! Zie je op tegen het sausen van een wandje in huis? Ook dat kan ik je uit handen nemen.

Vastgoedstyling en stylingsadvies bij verkoop en verhuur van je woning.

Ga je je huis verkopen of verhuren? Denk aan een goede eerste indruk. Die kans krijg je maar één keer! Met vastgoedstyling vergroot je de verkoopkansen voor jouw woning. Aantrekkelijke foto’s, de juiste inzichten en tips helpen hierbij. Iedere kijker is een potentiële koper en een breed publiek versterkt je onderhandelingspositie. Gevolg: een snellere verkoop tegen de beste prijs. Benut deze kans! Ik ben gecertificeerd vastgoedstyliste en gespecialiseerd in woningpresentaties met een optimaal resultaat op Funda. Ik ga voor een maximale opbrengst van jouw woning. Ik ben werkzaam in de Achterhoek (Gelderland).

Vaak ben je al geholpen met een stylingadvies van 1,5 uur. Ik loop dan samen met je door elke ruimte in jouw huis, en ook de tuin, om per vertrek te bespreken wat er nog nodig is. Alles overzichtelijk in een lijst waarmee je zelf aan de slag gaat. Uiteraard help ik je ook graag met het zetten van de puntjes op de i, meestal op de dag dat de fotograaf je woning komt fotograferen.

Het kan ook zijn dat de belangstelling voor jouw huis tegenvalt en jouw makelaar een (flinke) prijsverlaging adviseert. MAAR….
heb je nog eens kritisch naar de presentatie van jouw woning gekeken?
– komt de sfeer van jouw woning optimaal tot zijn recht?
– straalt het geheel licht en ruimte, maar ook huiselijkheid uit?
– laat de fotoreportage al deze elementen goed zien?
Zomaar een aantal vragen die je helpen nog eens kritisch naar jouw woningpresentatie te kijken.
Zijn er vragen met ‘nee’ beantwoord? Het is niet te laat om dit aan te pakken! Een prijsverlaging kan altijd nog!

Werkwijze vastgoedstyling

  1. Kennismaking & adviesgesprek. Samen gaan we de woning door. Wat is er nodig om jouw woning verkoopklaar te maken? Wat kan jij zelf al doen? Denk hierbij aan opruimen, schoonmaken of een muur schilderen.
  2. Plan voor aankleding en styling. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van jouw meubels en accessoires. Aan te vullen met accessoires, die ik speciaal voor jouw huis aanschaf of meebreng. Deze accessoires worden jouw eigendom en blijven in de woning tijdens de bezichtigingen.

Opruimen

(Te) veel spullen? En wil je ruimte in je huis? Dan is het tijd om aan te pakken met resultaat. Ik help jou met het opruimen en organiseren. Alles is mogelijk, denk hierbij aan een bepaalde (woon-, slaap)kamer, (keuken-, kleding)kasten, rommelzolder, garage of het hele huis. Na een eerste ronde maken we een plan van aanpak. Daarna gaan we samen aan de slag, want het kan moeilijk zijn om iets weg te doen. Ik bied praktische hulp bij het opruimen. Ik maak geen beslissingen, maar help jou om dat te doen.

Tarieven vastgoedstyling, interieurstyling en opruimen:

  • Uurtarief (advisering, styling, reistijd) € 55,00 per uur.
  • Reiskosten € 0,21 per gereden km (Molenweg 18 Breedenbroek).

Reviews styling

“Een absolute aanrader. Jolanda is een super styliste, wat is het een plaatje geworden! Het resultaat mag er echt zijn, de foto’s zeggen genoeg.”

“Flink aan het werk gezet door Jolanda, maar wauw!!!!! als je hier het verschil niet ziet….we vinden het PRACHTIG!”

Weer een woning snel verkocht (binnen 2 weken)! En altijd leuk om een terugkoppeling van een blije klant te ontvangen:

“Hier een update over de verkoop van de woning Looweg 20a te Harreveld.
We hebben uiteindelijk met een sluitingsdatum moeten werken aangezien er voldoende belangstelling was.
Die ronde hebben we gisteren afgesloten met een geweldig resultaat.
Mijn schoonmoeder heeft een goed gevoel bij deze afhandeling.
Terugkijkend zijn we erg blij hoe alles is opgepakt.
Blij dat de makelaar heeft gekozen om te werken met een geweldige stylist om de woning aantrekkelijk op de foto’s te krijgen en wij natuurlijk voldoende tips hebben gekregen om het huis mooi aan te bieden met de bezichtigingen.
Je wist al dat we erg blij waren met jou samenwerking maar dit wilde we jou toch nogmaals melden: heeeeel erg bedankt voor jou goede zorgen
!